• Lajmi
  • KosovaPress, 01 Nentor 2011 20:36

Shitja e kafshëve për kurban bëhet vetëm në tregun e kafshëve

prev next
 
Të ngjajshëm

Komuna e Prishtinës, respektivisht Inspekcioni komunal njofton të gjithë qytetarët dhe shitësit e kafshëve për kurban, me rastin e Festës së Kurban Bajramit, se shitja e kafshëve do të behet në tregun e kafshëve në magjistralen Prishtinë-Podujeve në dalje të qytetit. Të gjithë shitësit e kafshëve për kurban nëse hasën nga inspektorët komunal duke tregtuar në rrugë dhe rrugica të qytetit, ndaj tyre do të merren masa ligjore. Prej tani e deri në ditën e festës së Kurban Bajramit, qyteti do të inspektohet nga inspektorët e komunës në mbështetje të Policisë së Kosovës, të cilët do të pamundësojnë shitjen e kafshëve në rrugët dhe rrugicat e qytetit.

Komuna e Prishtinës, respektivisht Inspekcioni komunal njofton të gjithë qytetarët dhe shitësit e kafshëve për kurban, me rastin e Festës së Kurban Bajramit, se shitja e kafshëve do të behet në tregun e kafshëve në magjistralen Prishtinë-Podujeve në dalje të qytetit.

Të gjithë shitësit e kafshëve për kurban nëse hasën nga inspektorët komunal duke tregtuar në rrugë dhe rrugica të qytetit, ndaj tyre do të merren masa ligjore.

Prej tani e deri në ditën e festës së Kurban Bajramit, qyteti do të inspektohet nga inspektorët e komunës në mbështetje të Policisë së Kosovës, të cilët do të pamundësojnë shitjen e kafshëve në rrugët dhe rrugicat e qytetit.