Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Edhe zyrtarisht Kosova-Omani luhet në kryeqytet
 

Edhe zyrtarisht Kosova-Omani luhet në kryeqytet

Edhe zyrtarisht Kosova miqësoren e radhës kundër Omanit, do ta luajë më 7...

 
 Shpërndaje
 

Video

Ballafaquan argumentetnë Kushtetuese, tash presin vendimin

Përfaqësuesit e PDK-së, LDK-AAK-NISMA-s dhe Vetëvendosjes kanëparaqitën sot argumentet e tyre në Gjykatën Kushtetuese, lidhur me seancën konstituive tëKuvendit të Kosovës, tëmbajtur më18 korrik. Derisa përfaqësuesi i PDK-sëparaqiti...

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
​Brenda një dite, rreth 5 milionë euro nga shitja përmes Likuidimit

​Brenda një dite, rreth 5 milionë euro nga shitja përmes Likuidimit

4 milionë e 700 mijë euro është vlera e pranuar nga gjithsej 95 oferta, për 54 Njësi sa ishin...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
‘Listeria’ gjendet edhe te mishi i pulës

‘Listeria’ gjendet edhe te mishi i pulës

Autoritetet shëndetësore në Maqedoni alarmojnë situatën. Bakteri Listeria është gjetur edhe...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Ahmet Spahiu, krenaria që la gjurmë në teatër dhe film

​Ahmet Spahiu, krenaria që la gjurmë në teatër dhe film

Aktori Ahmet Spahiu është fytyra e vërtetë e rrugëtimit të popullit tonë nëpër vite, për...

 
 Shpërndaje
Më shumë