Një gjoks si i Tunes!

prev next
 
Prishtinë E enjte, 31 Janar 2013 16:05

Ajo di të bëjë për vete të gjithë, qoftë meshkujt por edhe femrat si me kengë ashtu edhe me pamje.

Është fjala për këngëtaren e njohur e cila përveç talentit ka edhe pjesën femërore me të cilën josh meshkujt dhe bën xheloze femrat…

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë