• Lajmi
  • KosovaPress, 04 Janar 2013 14:08

Fëmija i sapolindur kap dorën e mjekut

prev next
 
Të ngjajshëm

Një fotografi e një fëmije bërë gjatë momenteve të lindjes nga i ati i cili më pas e ka postuar atë për miqtë në Facebook, është kthyer në një hit në këto ditë të para të vitit 2013.

Fotoja është realizuar nga amerikani Randy, ndërkohë që gruaja e tij, Alicia, po lindte vajzën e tyre Nevaeh me operacion cezarian. "Doktori më thirri: Hej, ajo po më kap gishtin," - shprehet Randy. "Kështu që vrapova aty dhe shkrepa këtë foto, që është kaq e mrekullueshme", tregon ai.