Aktuale

 
 

Lajme sportive

​Toure: Do të qëndrojë në ManchesterCity
 

​Toure: Do të qëndrojë në ManchesterCity

Mesfushori i ManchesterCityt, reprezentuesi i Bregut tëFildishtYayaToure, ka...

 
 Shpërndaje
 

Video

Planet rregullative të Prishtinës janë bërë me tender, tash me konkurse

Drejtorisë së Urbanizmit, Ndërtimit dhe Mbrojtjes së Mjedisit në Komunën e Prishtinës, do t’i duhen vite deri sa të rregullohet i gjithë plani i Prishtinës, ku në të gjitha lagjet do të bëhen më shumë hapësira publike për banorët...

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
​Komuna e Ferizajt ndanë sistemin e ujitjes "pikë-pikë" për fermerët

​Komuna e Ferizajt ndanë sistemin e ujitjes "pikë-pikë" për fermerët

50 fermerë nga komuna e Ferizajt kanë përfituar pajisje të ujitjes në kuadër të implementimit...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
Prishjet e shpeshta në Institutin Onklogjik lënë pacientët pa radioterapi

Prishjet e shpeshta në Institutin Onklogjik lënë pacientët pa radioterapi

Mosfunksionimi i aparaturës për raidoterapi në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK),...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Kylie Minogue rrëfen për luftën e saj kundër kancerit

​Kylie Minogue rrëfen për luftën e saj kundër kancerit

Këngëtarja e mirënjohur me famë botërore, Kylie Minogue, duket më e bukur se kurrë në...

 
 Shpërndaje
Më shumë