Lajme sportive

Prishtina ju mirëpret
 
Video

Prishtina ju mirëpret

Organizatori i “Final-Four” në Ligën Ballkanike, Sigal Prishtina vazhdon...

 
 Shpërndaje
 

Video

Thaçi për herë ta parë në varrezat e dëshmorëve në Prishtinë dhe Poklek

Është hera e parë pas 15 viteve pas lufte që Kryeministri i vendit, Hashim Thaçi po i viziton varrezat e dëshmorëve në Prishtinë.

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 
Foto Lajm