Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Majlinda prek gjysmëfinalen
 

Majlinda prek gjysmëfinalen

Krenaria e sportit kosovar, Majlinda Kelmendi, e ka kaluar me lehtësi sfidën...

 
 Shpërndaje
 

Video

Komuna nuk ka buxhet për dëmet nga vërshimet

Edhe pse ka kaluar situata kritike e vërshimeve në Komunën e Prishtinës, zyrtarët komunal thonë se janë në gatishmëri për të ndërhyrë ditëve në vazhdim, nëse do të ketë vërshime të tjera. Kjo është edhe arsyeja se pse Komuna e...

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
Aprovohet ndryshimi i projektit TC “Kosova e Re”

Aprovohet ndryshimi i projektit TC “Kosova e Re”

Komiteti Drejtues i Projektit (KDP) Termocentralit “Kosova e Re”, i udhëhequr nga Ministri i...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
​Në Prishtinë po mbahet Kongresi i Anesteziologëve ballkanikë

​Në Prishtinë po mbahet Kongresi i Anesteziologëve ballkanikë

Me moton “Ditët e anestezionit të Shteteve Ballkanike-Anestezioni Pediatrik dhe Kujdesi...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Vjen në shqip libri i Daniel Kahneman, fitues i çmimit Nobel

​Vjen në shqip libri i Daniel Kahneman, fitues i çmimit Nobel

Libri që do t’ua ndryshojë mënyrën e të menduarit për vetveten. Lexojeni atë ngadalë,...

 
 Shpërndaje
Më shumë