Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

​Sot përmbyllet Milan Junior Camp Kosova
 

​Sot përmbyllet Milan Junior Camp Kosova

Sot përmbyllet edicioni i katër i Milan Junior Camp Kosova, i cili zgjati...

 
 Shpërndaje
 

Video

Restaurohet Fondi Arkeologjik, ruhen 18 mijë objekte antike

Me një financim prej 130 mijë dollarë nga SHBA, janë restauruar në Tiranë ambientet e Fondit Arkeologjik pranë Qendrës së Studimeve Albanologjike. Kjo qendër ruan një koleksion prej rreth 18.000 objektesh të rralla arkeologjike, që janë...

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
​Dogana e Kosovës për një javë mbledh 20 milionë euro të hyra

​Dogana e Kosovës për një javë mbledh 20 milionë euro të hyra

​Gjatë kësaj jave Dogana e Kosovës arriti të mbledh të hyra në lartësi afër 20 milionë...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
​Ja pasojat e divorcit dhe gjumit të keq?

​Ja pasojat e divorcit dhe gjumit të keq?

Gjumi i keq, pas një divorci nuk do të iu lë juve vetëm me disa shenjë të zeza nën sy, por...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​DokuFest XII shpall programin e plotë të filmave

​DokuFest XII shpall programin e plotë të filmave

DokuFest ka shpallur sot programin e plotë të filmave që do të shfaqen në festivalin e vitit...

 
 Shpërndaje
Më shumë