Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Kieza vazhdon kontratën me Sigal Prishtinën
 

Kieza vazhdon kontratën me Sigal Prishtinën

Basketbollisti Aurimas Kiezan edhe në sezonin e ri do të jetë pjesë e Sigal...

 
 Shpërndaje
 

Video

16 mbetje mortore tashmë në Kosovë edhe 24 të tjera kthehen në shtator

Serbia i ka dorëzuar EULEX-it 16 mbetje mortore të shqiptarëve të vrarë gjatë luftës në Kosovë dhe të cilat janë gjetur në Rudnicë të Rashkës.

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
​Brenda një dite, rreth 5 milionë euro nga shitja përmes Likuidimit

​Brenda një dite, rreth 5 milionë euro nga shitja përmes Likuidimit

4 milionë e 700 mijë euro është vlera e pranuar nga gjithsej 95 oferta, për 54 Njësi sa ishin...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
​Në Kosovë do të hyjnë produkte medicinale të cilat nuk kanë paralele të regjistruara

​Në Kosovë do të hyjnë produkte medicinale të cilat nuk kanë paralele të regjistruara

Ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani, ka nënshkruar një Udhëzim Administrativ, me të cilin...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Prej luftës në dashuri, DokuFesti e kthen në Kosovë pas 15 viteve

​Prej luftës në dashuri, DokuFesti e kthen në Kosovë pas 15 viteve

Regjisori Amerikan Christian Frei, kishte qenë në Prizren para 15 viteve, në kohën kur Kosova...

 
 Shpërndaje
Më shumë