Follow Us

*KYQU SQ EN
E Premte, 22.03.2019 08:00

​Dënohen të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Prishtinë | 16/04/2018 11:48

Gjykata Themelore në Prishtinë sot ka shpallur aktgjykinmin ndaj të akuzuarve për vrasjen e Aulon Zekës.

I mituri G.H është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim për të mitur në kohëzgjatje prej 9  vjet e gjashtë) muaj.

Të miturës R.G i është shqiptuar masa edukativo- korrektuese në kohëzgjatje prej 3 (tri) viteve.

Të miturit L.LL i është shqiptuar mbikëqyrje e shtuar nga organi i kujdestarisë në kohëzgjatje prej 1  viti e 6 muaj.  G.H është dënuar për veprën penale vrasje dhe mbajtja e armëve pa leje. Ndërsa R.G për dhënie të ndihmës ndërsa i mituri L.LL moslajmërim i veprës penale.

Të miturit G.H i vazhdohet masa e paraburgimit deri në plotfuqishmërinë e aktgjykimit, ndërsa të miturës R.G i ndërpritet masa e paraburgimit. Palët kanë të drejtë ankese  në Gjykatën e Apelit të Kosovës .

Aulon Zeka është gjetur i vdekur në Prishtinë me katër plumba në trup më 16 shtator 2017./KosovaPress/


Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress