Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 14.10.2019 09:25

Vendimi i gjykatës për qasjen në dokumente për Termocentralin ‘Kosova e Re’

Ballkan Green Foundation, Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike dhe Instituti për Politika Zhvillimore organizojnë në konferencën për media për të prezantuar Aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë ndaj padisë së organizatave për Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik për moslejim të qasjes në dokumente zyrtare për termocentralin ‘Kosova e Re’.


Ngjarjet live në të kaluarën