Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 22.10.2018 02:34

Vazhdon seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Për shkak të mungesës së kuorumit, Kuvendi i Kosovës ka ndërprerë seancën e djeshme ku është diskutuar për projektbuxhetin 2018, për të vazhduar sot në ora 10.00.

Kërkesa për vazhdimin e seancës së Kuvendit është bërë nga deputeti i AAK-së, Ahmet Isufi, kërkesë kjo e cila u mbështet edhe nga përfaqësuesit e partive tjera politike.

Përveç projektligjit për buxhetin, në rend dite janë edhe këto pika:

2. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për projektin e konkurrueshmërisë dhe gatishmërisë për eksport ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,

3. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,

4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale.

Ngjarjet live në të kaluarën