Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 21.08.2019 11:14

Vazhdon seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Kuvendi i Kosovës po vazhdon seancën plenare në të cilën po diskutohet për projektbuxhetin 2018.

Kujtojmë se në rend dite për seancën e sotme janë edhe :

2. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për projektin e konkurrueshmërisë dhe gatishmërisë për eksport ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,

3. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,

4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale.

 

Ngjarjet live në të kaluarën