Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 25.06.2019 04:37

Vazhdimi i seancës plenare (Drejtpërdrejt)

Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën plenare, ku kryesisht do të ketë votime për pikat e papërfunduara nga disa seanca të kaluara, si dhe debat parlamentar në lidhje me kornizën afatmesme të shpenzimeve 2019-2021.

Ngjarjet live në të kaluarën