Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 16.11.2019 11:46

Shpalosen të gjetjet në procesin tenderues “Rreth rrotullimi i Lakrishtës” (Drejtpërdrejt)

Lëvizja FOL, Çohu, INPO, Instituti Columbus dhe Open Data Kosovo, po shpalosin gjetjet që kanë hasur në procesin tenderues të projektit “Rreth rrotullimi i Lakrishtës”.

Ngjarjet live në të kaluarën