Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 28.01.2020 07:12

Shënohet Dita e BE-së Kundër Trafikimit me Njerëz (Drejtpërdrejt)

Shënohet Dita e Bashkimit Evropian Kundër Trafikimit me Njerëz dhe njëkohësisht hapet fushata Kundër Trafikimit me Njerëz.

Ngjarjet live në të kaluarën