Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 22.10.2018 02:37

Seanca e Kuvendit të Kosovës (Drejtpërdrejt)

Sot mbahet seanca e radhës së Kuvendit të Kosovës, ku përveç tjerash do të shqyrtohet projektligji për kryeqytetin e Republikës së Kosovës dhe projektligji Projektligjit për ndryshimin e ligjit për Presidentin e Republikës së Kosovës.

Në seancën e sotme, në të cilën është një rend i ditës me 23 pika, është paraparë të shqyrtohet edhe Shqyrtimi i raporti vjetor i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2016.

Ngjarjet live në të kaluarën