Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 19.03.2019 03:40

Seanca e Kuvendit të Kosovës (Drejtpërdrejt)

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë plenare, në të cilën do të shqyrtohen 10 projektligje, ku përfshihet edhe projektligji për parandalimin e konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik.

Gjatë kësaj seance do të shqyrtohet edhe raporti i Komisionit për Legjislacion lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Këshillin Gjyqësor të Kosovës, dhe Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës./KosovaPress/


Ngjarjet live në të kaluarën