Follow Us

*KYQU SQ EN
E Premte, 19.10.2018 08:00

Seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Ka filluar seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, ku do të shqyrtohet raporti vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2016, si dhe kërkesa e këtij fondi për miratimin e taksës vjetore për vitin 2018.

Po ashtu do të shqyrtohet për herë të parë Projektligji për Ndërmarrjet Sociale, raporti i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2016, si dhe do të formohet  komisioni Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtar të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga komuniteti serb dhe formimi i komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtar të Bordit për Ankesa./KosovaPress/

Ngjarjet live në të kaluarën