Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 26.06.2019 04:47

Seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Kuvendi Kosovës po vazhdon seancën plenare, në të cilën do të shqyrtohen pikat e pa papërfunduara nga seancat plenare të mbajtura më 2 dhe 8 mars.Ngjarjet live në të kaluarën