Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 24.08.2019 07:45

Seanca e jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës po mban seancë të jashtëzakonshme, ku do të shqyrtohet platformas për dialogun mbi marrëveshjen përfundimtare, gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.

Gjithashtu do të shqyrtohet për herë të dytë projektligji për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë.

Ngjarjet live në të kaluarën