Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 23.04.2019 11:06

QKUK bëhet me pajisje të reja (Drejtpërdrejt)

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili me Drejtorin e Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) Basri Sejdiu, bëjnë dorëzimin e dhjetëra pajisjeve të reja të blera për klinikat e QKUK-së, të parat nga shuma prej 3.5 milionë euro që janë ndarë për pajisje për këtë vit.

Ngjarjet live në të kaluarën