Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 19.10.2019 10:10

Punëtorët e Lotarisë protestojnë sërish (Drejtpërdrejt)

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës kanë organizuar protestë me kërkesë të miratimit të ligjit për Lotarinë e Kosovës dhe përmbushjen e obligimeve nga ana e Qeverisë si pronare e Lotarisë së Kosovës.

Ngjarjet live në të kaluarën