Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 23.01.2019 09:30

Protesta e një grupi të ish-ushtarëve të pakënaqur të UÇK-së (Drejtpërdrejt)

Një grup i ish-ushtarëve të pakënaqur të UÇK-së, sot mbajnë protestë, në të cilën do të shpalosen tri kërkesat e tyre, duke përfshirë edhe pastrimin e listave të veteranëve.

Kërkesat e protestuesve:

1.  Pastrimi i listave te veteranëve,

2.  Njohja e statutit të invalidit të gjithë atyre qe si pasojë e luftës  vuajnë nga sëmundjet e ndryshme,

3. Shkarkimi i komisionit invalidor i tanishëm, i cili luftëtarët e vërtetë po i konsideron si kriminelë dhe po ua refuzon njohjen, kurse ata që i kanë blerë certifikatat me lekë po e kalojnë shkallën e invalidit.

Ngjarjet live në të kaluarën