Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Enjte, 12.12.2019 01:22

Promovohet emblema dhe pulla postare e Konferencës së Parisit (Drejtpërdrejt)

Nën patronazhin e kryeministrit Ramush Haradinaj, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, dhe Instituti për Studime Shqiptare e Protestante promovojnë emblemën, katalogun, ekspozitën dhe pullën postare që i kushtohen 100-vjetorit të Konferencës së Parisit dhe angazhimit të presidentit Willson dhe Qeverisë së SHBA-së për të mbrojtur të drejtat e shqiptarëve.

Ngjarjet live në të kaluarën