Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 21.05.2019 01:55

Prezantohet programi për mbështetjen e konkurrueshmërisësë së NVM-ve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë prezanton Programin për mbështetjen e konkurrueshmërisë së NVM-ve.

Ngjarjet live në të kaluarën