Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 14.12.2019 01:00

Prezantohet anketa mbi mirëqenien dhe sigurinë e grave në Kosovë (Drejtpërdrejt)

Prezantohet anketa mbi mirëqenien dhe sigurinë e grave në Kosovë.

Ngjarjet live në të kaluarën