Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 20.03.2019 11:29

Policia prezanton aktivitetet e zbatimit të Ligjit për Kundërvajtje (Drejtpërdrejt)

Policia e Kosovës ka organizuar një konferencë, e cila ka të bëjë me aktivitetet e policisë rreth zbatimit të Ligjit për Kundërvajtje dhe Udhëzimit Administrativ.

Konkretisht me ndryshimet në to dhe me të dhëna statistikore rreth shtimit të masave të sigurisë në trafik, të cilat do të prezantohen nga zyrtari i Divizionit të Komunikacionit Rrugor dhe nga zyrtari i Komisionit për Vendosej pranë PK-se .

 

Ngjarjet live në të kaluarën