Follow Us

*KYQU SQ EN
E Enjte, 13.12.2018 03:40

Oda e Afarizmit të Kosovës takim me prodhuesit e miellit (Drejtpërdrejt)

Oda Afarizmit të Kosovës organizon takim të përbashkët me prodhuesit e miellit në Kosovë. Ky takim është projektuar për të identifikuar dhe artikuluar pengesat e të bërit biznes për prodhuesit e miellit.

Kosova është vendi i 76 në botë që bënë pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur çka ndikon shumë në ruajtjen e shëndetit publik dhe parandalimin e sëmundjeve të ndryshme.

 Takimi do të fokusohet në sfidat me të cilat po përballet prodhuesi i miellit, sidomos në pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur dhe  sfidave që ka ky sektor që të punoj gjatë gjithë vitit.


Ngjarjet live në të kaluarën