Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 23.10.2018 12:07

Nga mbledhja e kryesisë së Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mban po mban mbledhjen e radhës.

Në rend dite ndër të tjerash janë  shqyrtimi i parë i projektligjit për kryeqytetin e Republikës së Kosovës/Prishtinën, shqyrtimi i parë i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për Presidentin e Republikës së Kosovës, shqyrtimi i parë i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për kontrollin dhe mbikëqyrjen e kufirit shtetëror, i ndryshuar dhe i plotësuar me ligjin nr. 04/L-214, zgjedhja e një anëtari të Komisionit të Pavarur të Mediave, e të tjera.

Ngjarjet live në të kaluarën