Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 14.12.2019 06:09

Ndarja e çmimeve “Shkencëtar i ri i vitit 2018” (Drejtpërdrejt)

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqri Bytyçi po merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të projektit “Shkencëtar i ri i vitit 2018” për nxënësit e klasave X-XII në komunën e Prishtinës dhe atë të Ferizajt në fushën e shkencave natyrore.

Ngjarjet live në të kaluarën