Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 25.06.2019 04:40

MTI-së dhe PPSE nënshkruajnë marrëveshje për punësimin në sektorin privat (Drejtpërdrejt)

Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) po bëhet nënshkrimi i marrëveshjes në mes MTI-së dhe PPSE.

Kjo marrëveshje ka të bëjë me punësimin në  sektorin privat.

Ngjarjet live në të kaluarën