Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 21.08.2019 11:14

MKRS shpërndan kontratat për përfituesit e rinj (Drejtpërdrejt)

Bëhet nënshkrimi i kontratave dhe shpërndarja e tyre për të rinjtë përfitues të shpalljes së fundit nga ana e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për Edukim Jo-Formal.

Ngjarjet live në të kaluarën