Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 17.07.2019 03:35

Ministri Bytyqi raporton para Komisionit për Arsim (Drejtpërdrejt)

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi po raporton para Komisionit për Arsim, Shkencë dhe Teknologji, lidhur me përjashtimin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim nga Regjistri Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë.

Agjencia e Kosovës për Akreditim është përjashtuar nga Regjistri Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë, për shkak të ndërhyrjeve politike, pas shkarkimit të bordit të AKA-së nga Qeveria./KosovaPress/

Ngjarjet live në të kaluarën