Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 26.06.2019 04:49

Mbledhja e kryesisë së Kuvendit (Drejtpërdrejt)

​Kryesia e Kuvendit të Kosovës po mban mbledhjen me shegat e grupeve parlamentare.

Në rendin e ditës është shqyrtimi i seancave të papërfunduara nga  16, 17, 18, 20, 26 prill, si dhe vazhdimi i seancës me pikat e papërfunduara nga 3 maj.

Ngjarjet live në të kaluarën