Follow Us

*KYQU SQ EN
E Enjte, 18.07.2019 02:08

Mbledhja e kryesisë së Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Kryesia e Kuvendit mban mbledhjen me kryetarët e grupeve parlamentare, ku përveç tjerash do të shqyrtohet edhe kërkesë e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjimit të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare e mbajtur më 13, 14, 20 shtator dhe 15 tetor.

Ngjarjet live në të kaluarën