Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 20.04.2019 01:13

Mbahet konferenca e parë e ndërtimit(Drejtpërdrejt)

Arkitektët dhe inxhinierët më me nam në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi e Maqedoni do të jenë pjesë e konferencës së parë të ndërtimit “CONRECON – Prishtina 2018”, organizuar nga Media Ndërtimi.

Dita e parë e konferencës do të ketë panele diskutimi në temat “Identiteti Arkitekturor i Kosovës” dhe “Ballafaqimi i Ballkanit me Urbanizëm”.

Në këtë konferencë do të ketë panele diskutimi dhe prezantime.  Konferenca do të vazhdojë edhe më 3 prill, kur do të flitet për “Degradimin e tokave bujqësore nga ndërtimi” dhe “Ndërtimi si ndotës".

Ngjarjet live në të kaluarën