Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 25.06.2019 12:26

Marsh për të pagjeturit në Kosovë (Drejtpërdrejt)

​Iniciativa e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut organizon marshin për personat e pagjetur në Kosovë i cili do të vazhdojë përgjatë Sheshit Nënë Tereza dhe do të përfundoj në Sheshin Skënderbeu, pranë Ndërtesës së Qeverisë së Kosovës.

Që nga përfundimi i luftës në Kosovë, çështja e mbi 1,600 personave të pagjetur ende nuk është zgjidhur, ndërkohë që familjarët e të pagjeturve dhe shoqëria kosovare vazhdojnë të përballen me mohimin e të drejtës për të ditur të vërtetën dhe të drejtës për drejtësi.

Ngjarjet live në të kaluarën