Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 26.06.2019 04:49

Marrëveshja në mes dy komunave të Kosovës me ato arbreshe (Drejtpërdrejt)

Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal ka iniciuar bashkëpunimin komunal ndërkombëtar ne mes dy komunave te Kosovës dhe dy komunave arbreshe në Itali.

Marrëveshjet nënshkruhen nga komunat Lipjan dhe Fushë Kosovë me komunat Qivita dhe Frashineto./KosovaPress/

Ngjarjet live në të kaluarën