Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 24.04.2019 12:58

Marrëveshja MTI-IFC (Drejtpërdrejt)

Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit për projektin “Klima e Investimeve në Kosovë II” që financohet nga Qeveria Zvicerane dhe implementohet nga International Finance Corporation (pjesë e Bankës Botërore) me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë.

Ngjarjet live në të kaluarën