Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 21.08.2019 11:16

Lëvizja po dorëzon në Prokurori 12 lëndë për hetim (Drejtpërdrejt)

Shoqëria Lëvizja po dorëzon në Prokurorinë Speciale të Kosovës 12 lëndë për hetim dhe ndriçim ku drejtuese te Lëvizjes Popullore të Kosovës dhe të Lëvizjes Kombëtare përgjithësisht që janë vrarë ose janë mbytur në burgje, në rrethim, në prita nga shteti pushtues dhe bashkëpunëtorët e tij.

Ngjarjet live në të kaluarën