Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 25.06.2019 04:39

Kuvendi i Prishtinës shqyrton buxhetin për vitin 2019 (Drejtpërdrejt)

Në orën 10:00,në sallën e Kuvendit Komunal mbahet mbledhja e Kuvendit Komunal të Prishtinës me këtë rend të ditës:

1.Miratimi i ekstraktit të procesverbalit të mbledhjes së gjashtë të Kuvendit të

Komunës së Prishtinës;

2. Propozimvendimi për miratimin e buxhetit të Komunës së Prishtinës për

vitin 2019 dhe Kornizës afatmesme buxhetore për periudhën 2019-

2021(KAB);

3. Propozimvendimi për rritje të mjeteve të të hyrave vetanake 2017 dhe për

bartje të mjeteve nga viti 2017 në vitin 2018;

4. Pyetje dhe përgjigje;

5. Të ndryshme.

Ngjarjet live në të kaluarën