Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 26.06.2019 04:45

Konferencë për legalizimin e armëve (Drejtpërdrejt)

Ministria e Punëve të Brendshme mban konferencë për procesin e legalizimit në përputhje me Ligjin nr. 05/l –134, si dhe njoftimin lidhur me fushatën për legalizim të armëve.

Ngjarjet live në të kaluarën