Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 21.01.2020 10:53

Konferencë e koalicionit “Bashkë PËR Maqedoninë Evropiane” (Drejtpërdrejt)

Partitë e koalicionit qeveritar, partitë jashtëparlamentare dhe OJQ-të janë rreshtuar nën moton “Bashkë PËR Maqedoninë Evropiane”.

Ditë më parë, partitë e shumicës parlamentare, subjekte jashtë parlamentare dhe jo politike zyrtarizuan koalicionin për referendum. Kryeministri Zoran Zaev theksoi se referendumi është produkt i konsensusit nacional dhe se ky referendum nënkupton pavarësi të dytë për Maqedoninë.

Ngjarjet live në të kaluarën