Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 22.10.2018 04:41

Konferenca “Java Kundër Korrupsionit 2017” (Drejtpërdrejt)

Koalicioni i Organizatave Joqeveritare “Java Kundër Korrupsionit 2017” po mban konferencë, ku do të prezantojnë qëllimin e organizimit të “Javës Kundër Korrupsionit 2017”, si dhe agjendën e detajuar të “Javës Kundër Korrupsionit 2017”.

Pjesë e koalicionit të OJQ-ve “Java Kundër Korrupsionit 2017” janë: Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti GAP, Iniciativa për Proges (INPO), Organizata Çohu, Instituti KIPRED dhe Instituti Columbus. /KosovaPress/

Ngjarjet live në të kaluarën