Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 15.07.2019 11:09

Konferenca “Iniciativa e Dimensionit Social”

Nën përkujdesjen e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), organizohet konferenca “Iniciativa e Dimensionit Social” (IDS) për Ballkanin Perëndimor: “Mos përjashtimi i askujt në procesin e integrimeve të BE-së”.(

Ngjarjet live në të kaluarën