Follow Us

*KYQU SQ EN
E Enjte, 18.07.2019 02:08

Konferenca e Ditës Botërore pa Duhan (Drejtpërdrejt)

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, OBSH dhe KADC shënojnë Ditën Botërore pa duhan në të gjitha qendrat e Kosovës.

Për këtë qëllim janë organizuar aktivitete të shumta, duke filluar nga Konferenca për shtyp, aktivitete nëpër shkolla, shpërndarjen e materialeve informuese edukativo shëndetësore me thirrje, porosi dhe këshilla kundër duhanit.

Në këtë vit  Dita Botërore Pa Duhan do të fokusohet në "Duhanin dhe Sëmundjet e Zemrës".

Ngjarjet live në të kaluarën