Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 22.04.2019 01:05

Konferenca e Asociacionit Ndërkombëtar të Komisionarëve të Gjuhëve (Drejtpërdrejt)

​Ka nisur konferenca e pestë vjetore të Asociacionit Ndërkombëtar të Komisionarëve të Gjuhëve, të cilën e organizon zyra e komisionerit për gjuhë dhe zyra e kryeministrit.

Konferenca po mbahet në Muzeun e Kosovës.

Ngjarjet live në të kaluarën