Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 17.07.2019 09:43

Klinika e Onkologjisë hap shërbimin 24-orësh (Drejtpërdrejt)

Klinika e Onkologjisë dhe Shoqata e Onkologëve të Kosovës, me rastin e Ditës Botërore të Kancerit, po mbajnë një takim informues.

Klinika e Onkologjisë gjithashtu do të promovojë fillimin e shërbimit 24-orë për pacientët kurativ.

Gjatë këtij eventi do të shpërndahen disa broshura vetëdijësuese për pacient dhe të tjerë./KosovaPress/

Ngjarjet live në të kaluarën