Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 16.11.2019 03:43

Intervistë me Bajram Çerkinin (Drejtpërdrejt)

Kryetari i shoqatës “Zëri Prindërve” dhe njëherit udhëheqës i Qendrës Burimore për Persona të Zhdukur, Bajram Çerkini, i cili edhe ai vet kërkon të zbardhë të vërtetën për djalin e tij, flet në intervistën 45/45.

Ngjarjet live në të kaluarën